neděle 27. listopadu 2011

Jaro?

Sice jsem včera byla na rosvícení vánočního stromu na Staromáku, ale za to dnešek mi připadal úplně jarní a né vánoční...sluníčko, docela i teplo, u koní ještě zelená travička...prostě jaro. Ovšem ten vítr byl vážně odpornej...

Včerejší večer byl vážně super. Litr svařáku ( resp. přeslazenej a překořeněnej krabicák), dvě moje milé slečny, miliarda spermií na Staromáků ( jakože lidí, ale jeden kluk to tam dobře přirovnal ke spermiím, jak jsme se tam tak hromadně soukali ). A potom Unijazz, kde jsme hezky popily, pokecaly, pochutnaly si na hermelínu...mám ráda tyhle večery :)




A ano, psala jsem, že nejsem těhotná. Ale můj kůň asi je. No posuďte sami :) Ovšem, to miminko, co čeká ,se jmenuje hromada sena a ovsa.




Pokud chcete levně pořídit krásnou červenou nebo černou kruhovou šálu, kupte si momentální číslo InStyle. Šála je jako dárek. A je strašně příjemná.



Ano ano, mám taky upírský lak:


7 komentářů:

  1. Slniečko??? To ti závidim u nás je zima a tma a pekné fotky

    http://ronnieparadise.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, dneska bylo pekne, ale bhzl jsem celej den stravila doma nad francouzstinou a ven jsem se dostala az vecer- no aspon mi nebyla takova zima jako jindy :)
    Skritula je trochu tehotnej a na jedny fotce vypada, jak kdyby mel sedivou hrivu :D to by bylo husty, kdyby i konim sediveli "vlasy" :)
    A na tech fotkach nam to s hanickou slusi, jak jsi to hodila do ty cernobily :) to je fakt zachrana kazdyho kompaktu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ronnie: nj, dneska se tu sluníčko ukázalo, zítra se třeba ukáže i u u vás :) a děkuji :)

    Katuš: no ale ten vítr byl strašnej, málem nám vylovil dveře od auta, takže nelituj, že jsi nevyšla ven :) jinak Skříťa má tu hřívu plnou bahna a prachu, takže vypadá šedivěj nejen na fotkách :D a jsem ráda, že jsi s fotkama spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. nevim jak moc mi to sluší ale chyba byla že nemáme focenou verunku!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, tu šálu musím mít.... červená je krásná, ale jak se znám, zase skončím u černé.... hned zítra, tak snad bude ještě k dostání :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle lak mě jediný z té kolekce zaujal :D jak se mi ta kolekce líbila na internetu, tak sem si v reálu nevybrala.. :D :) jinak tvůj kůň je nádhernej! Ty fotky jsou božské! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Káťa: koně šedivěj, schválně se někdy pojeď kouknout k nám, tam totiž jsou ty pravý stařečci.
    Veru: ta šála vypadá skvěle, taky si pro ní asi poběžim, díky za tip. jen škoda že jí pak budou mít všichni. jo a ten lak vypadá dost podobně tomu stříbrnýmu od elf co se ho snažíš zbavit o pár příspěvků níž :-D a na tý první fotce vypadá Skříťa jak kdyby měl lysinku :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)