pátek 29. července 2011

sosol

Nikdy sem moc nejedla ryby, ale teda za posledních několik měsíců se po nich můžu utlouct! Hlavně po lososovi...aaaaach losos...ať už uzenej, na grilu...jakejkoliv! Jsem lososoholik (lososofil?) :D

Jinak přijímam tipy a recepty na jakýkoliv rybí dobroty, co si můžu vytvořit doma...respektive spíš hledám všelijaké chutné způsoby přípravy právě lososa nebo třeba pangase a tresky. Tak kdyžtak budu ráda za tip :)

Jinak našli jsme u našeho staršího pejska takovou velkou bulku na uchu nebo spíš takovou jakousi nateklinu o průměru asi 4 cm. Veterinář řekl, že jí tam vytekla nějaká tekutina či co a tak bude muset na operaci, aby jí to nějak z toho dostali. Nějak přesně nevim, co to vlastně je a co s tim budou dělat...jen se o ní trošku bojim, protože je už dost stará a ta narkóza pro ní nebude zrovna nejvhodnější...hlavně náš minulej psík měl od narkózy epileptické záchvaty.

Teď jdu uklízet ten bordel co tu mam a pobalit si na víkend do Brandejsa. Mějte se krásně :)


2 komentáře:

  1. Snad bude hafan v pořádku...
    Na rybu znám nejlepší koření - je z Botanica, je to sůl s kořením, speciálně na ryby. Je to úplně ňam.

    OdpovědětVymazat
  2. obalenej v drcenej pistáciích je dokonalej :-) nebo experimenty s bylinkama, to v podstatě nejde zkazit :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)